28 Şubat 2021 Pazar

Vajina Genişletme Ameliyatı: Disparoni Sorununa Çözüm


Vajina Genişletme Ameliyatı
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KONAÇ

Vajina Genişletme Ameliyatı: Disparoni Sorununa Çözüm

Vajina genişletme ameliyatı, cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olan disparoni sorununu çözmeyi hedefleyen bir cerrahi müdahaledir. Vajina darlığı, doğuştan olabileceği gibi geçirilmiş vajinal ameliyatlar, epizyotomi veya histerektomi operasyonları sonrasında da gelişebilir. Bu darlık, cinsel ilişkiyi zorlaştırarak ağrıya ve memnuniyetsizliğe yol açabilir.

Vajina darlığına bağlı olarak cinsel ilişkide yaşanan ağrı, kadının cinsel tatminini olumsuz etkiler ve zamanla cinsel isteksizliğe neden olabilir. Bu durum, ilişkide huzursuzluk ve uyum problemlerine yol açabilir.

Bu tür sorunlar yaşayan kadınlar için ilk adım, güvendikleri bir jinekolog tarafından detaylı bir muayeneden geçmektir. Jinekolojik muayene sonrasında, vajina darlığına yönelik kesin bir tanı konulabilir ve gerekli ise cerrahi müdahale ile sorun çözülebilir. Ameliyat sonrası iyileşme süreci genellikle hızlıdır ve hastalar normal cinsel aktivitelere kısa sürede dönebilirler.

İletişim Bilgileri ve Ulaşım
Dr. Ayşe Konaç'a ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Adres: Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:34, Ak Apartman Kat:5 Daire:14, Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: 


Her yaşta sağlıklı ve mutlu bir yaşam için Dr. Ayşe Konaç ve ekibi sizleri bekliyor. Kadın sağlığındaki en son tedavi yöntemleri ve lazer teknolojileri hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin. 💜


EmoticonEmoticon