28 Şubat 2021 Pazar

Dış Dudak Estetiği (Labium Majus Operasyonu)


Dış Dudak Estetiği (Labium Majus Operasyonu)
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KONAÇ

Dış Dudak Estetiği (Labium Majus Operasyonu)
Genital bölgede dış dudakların (labium majus) büyük ve uzun olması, birçok kadının estetik kaygılarını ve rahatsızlıklarını artırabilir. Bu durum, sosyal veya cinsel yaşamı olumsuz etkileyerek yaşam kalitesini düşürebilir. Asimetri veya belirginlik gibi durumlar da estetik bir endişe kaynağı olabilir. Ayrıca, büyük labiumlar bazı durumlarda mantar oluşumuna bile yol açabilir.

Labium majusların belirgin bir şekilde büyük veya asimetrik olduğu durumlarda, cerrahi bir müdahale ile bu bölgenin küçültülmesi işlemi uygulanabilir. Bu işlem, yaklaşık olarak 20-30 dakika sürer ve genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Tercihe bağlı olarak genel veya spinal anestezi de uygulanabilir.

Dış dudak estetiği operasyonu sonrasında genellikle hızlı bir iyileşme süreci görülür ve sonuçlar hastaları memnun edici olabilir. Bu işlem, estetik kaygıları olan kadınlara yaşam kalitelerini artırma ve kendilerini daha rahat hissetme imkanı sunar.

Daha fazla bilgi veya randevu almak için uzman bir cerrahla iletişime geçebilirsiniz. Estetik cerrahi işlemleri konusunda deneyimli bir ekip tarafından yapılan dış dudak estetiği, hastaların memnuniyetini ve yaşam kalitelerini artırma potansiyeline sahiptir.

İletişim Bilgileri ve Ulaşım
Dr. Ayşe Konaç'a ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Adres: Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:34, Ak Apartman Kat:5 Daire:14, Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: 


Her yaşta sağlıklı ve mutlu bir yaşam için Dr. Ayşe Konaç ve ekibi sizleri bekliyor. Kadın sağlığındaki en son tedavi yöntemleri ve lazer teknolojileri hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin. 💜


EmoticonEmoticon